ActiviteitenBoer'in Putten
Boer'in Putten
28-07-2018

Het wordt een echt BOERin spektakel! Het centrum van Putten wordt één groot podium voor alles wat een raakvlak heeft met het leven op de boerderij en de boeren cultuur. Zo zijn er product presentatie, kun je smullen van typische gerechten van vroeger, spelletjes en activiteiten in het thema van de boerderij, kunst & cultuur en leuke optredens.

Altijd al benieuwd geweest hoe koeien of geiten gemolken worden en waar ze bijvoorbeeld slapen? Leer van alles over de boerderij tijdens BOERin. Ook kun je zelf aan de slag en ervaren hoe het is om een koe te melken. Kom er tijdens BOERin achter door de kunstkoe te melken! Of ga de uitdaging aan tijdens het pieperschieten en raak de bullseye. 
Na alle inspanning heb je wel iets lekkers verdiend! Proef gratis zuivelproducten en andere lekkernijen bij de diverse standjes. 
Tijdens BOERin is er van alles te beleven voor jong en oud. Kom een kijkje nemen in de Kunstcaravan of doe en beleef de boerenactiviteiten op het kinderplein. Dans mee met de Puttense Boerendansers, geniet van de demonstraties, proeverijen en ponyrijden. 
BOERin wordt georganiseerd door VVV Putten+ in opdracht van Winkelcentrum Putten. 
Kijken bij de boer Barneveld
08-08-2018
Kom ook kijken bij de boer. In augustus zijn er meerdere open dagen in Gelderse Vallei. Diverse agrarische bedrijven zetten hun deuren open en zijn deze dag via een mooie fietsroute te bezoeken. Het is ook dit keer wederom zeer verrassend wat er allemaal te zien zal zijn.  

Kijken bij de boer Barneveld
Boerenavond op camping De Hoge Linde Overberg
02-08-2018
Beleef het platteland van Overberg en omgeving. Verschillende bedrijven uit de landbouw zullen met dieren aanwezig zijn en zullen vertellen over hun bedrijf. Ook worden er streekprodukten verkocht.
Boer'in Putten
28-07-2018
Tijdens deze themadag wordt het winkelcentrum één groot podium voor alles wat raakvlak heeft met het leven op de boerderij en de boeren cultuur.
Boer'in Putten

Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »