Het bedrijf is een echt familiebedrijf. Henk en zijn gezin wonen en werken er, en Bart is de opvolger. Hij werkt sinds 2021 ook fulltime op het bedrijf. Daarnaast wonen opa en oma ook nog op de boerderij.
In 2020 hebben we een opfokstal gebouwd voor de vleeskalveren. Vanaf nu komen alle kalveren rechtstreeks van een melkveehouder naar de familie Van Dijk. Zo besparen we op transporten van kalveren. Momenteel is er plaats voor 1200 vleeskalveren op ons bedrijf.
Op onze boerderij hebben we ook 75 melkkoeien en bijbehorend jongvee. Sinds 2022 hebben we Jersey koeien. Dit is een ander ras koe dan de welbekende zwartbonte. Jersey koeien zijn bruin, en wat kleiner dan de zwartbonte koeien. Ze geven extra volle melk, met wel 6% vet en 4,5% eiwit. Deze melk wordt grotendeels verwerkt tot Goudse kaas, bij melkfabriek De Graafstroom. Daarnaast gaat een deel van onze melk naar onze melktap, waar iedereen de lekkere volle Jersey melk kan komen tappen. Naast de tap vind je ook de kaas van De Graafstroom en eieren, dus we zijn van alle markten thuis!
Zie hier de eigen website