De Smakelijke Tour, fiets mee!

De Smakelijke Tour, fiets mee!
30
maart

Op 1,2,3 mei organiseren wij 3 fietstochten door landelijke gebied over de Gelderse Vallei. De fietstochten zijn een unieke belevenis voor het hele gezin en geven je een kijkje achter de staldeur van onze boeren. Tijdens het bezoek aan 3 boerderijen krijg je een rondleiding van de boer zelf over de boerderij en geniet je van lokale gerechten. De 3 gangen lunch wordt verspreid over de 3 boederijen, waardoor je op iedere stop kunt genieten van iets lekkers. Ook aan de kinderen is gedacht, er zijn verschillende leuke activiteiten zoals een springkussen aanwezig.

Op 1 mei gaat de eerste de fietstocht van start onderin de Gelderse Vallei. Je fietst dan langs de boerderijen in Bennekom en Rhenen. De opstapplaats hiervan is op de parkeerplaats van de voetbalvereniging VVA in Rhenen, zuidelijke meensteeg 33. Bij de start tussen 10.00 en 11.00 uur kun je het bewijs van inschrijving, van 10 euro per persoon, kopen per pin of contant. U ontvangt dan van ons de route met de bijbehorende consumptiemunten. Lees meer. 

De Smakelijke Tour in omgeving Renswoude

Op 2 mei fiets je langs drie boerderijen in Scherpenzeel, Woudenberg en Renswoude. De opstapplaats is bij het nieuwe grebbelinie fort aan de buurtsteeg in Renswoude. De parkeerplaats bevindt zich direct aan de weg (vanaf de weg zichtbaar). Bij de start tussen 10.00 en 11.00 uur kun je een bewijs van inschrijving kopen, per pin of contant, voor 10 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Je ontvangt dan van ons de route met de bijbehorende consumptiemunten. Bekijk meer informatie.

De Smakelijke Tour in Voorthuizen, Putten, Nijkerk

Op 3 mei vindt de fietstocht plaats in de regio Voorthuizen, Putten en Nijkerk. De opstapplaats is bij de eerste boerderij aan de Lankerenseweg 17 in Voorthuizen. Hier kun je tussen 10.00 en 11.00 uur je startbewijs voor 10 euro per persoon kopen en krijg je de route. Lees meer over de laatste Smakelijke Tour. 


 

Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »